A rebarbara sütibe való? – Ugyanmár
Perzsa rebarbarás bárány... helystt sertéshússal készítve
Perzsa rebarbarás bárány... helystt sertéshússal készítve
Már az ókori uralkodók is igyekeztek mindent bevetni hatalmuk megőrzése érdekében, egyebek mellett pazar lakomákat használtak politikai eszközként, ahol szerepet kapott ez a mai napig népszerű édesség is.
Közel-keleti finomság - bárány helyett sertésből.
Vannak ételek, amelyeknek egyszerűen addiktív az íze. Nos ez pontosan ilyen. Emellett még egészséges is.
A kínai oldalas szinte magától esik le a csontról, kívül ropogós, belül omlós, és valami földöntúli gyönyörű vörös színe van.
Bárkivel előfordulhat, hogy túl sok kalácsot spájzol be húsvétra. Ha megmaradt belőle, ám a sonka meg a torma már elfogyott és anélkül nem eszi meg a család, a kalács kitűnő alapanyaga lehet süteményeknek is.
Közeleg a húsvét, megosztunk egy újabb könnyű, de különleges receptet húsvétra. A magyar ízvilágnak sem lesz szokatlan, sőt.
Fűszeres és lágy az angolok húsvéti zsömléje, nem bonyolult elkészíteni.
Igazi különlegesség az ünnepre. Könnyű elkészíteni és még az is eszik belőle, aki idegenkedik a zöldségtől az édességben.
Nem egyszerű feladat, de nem lehetetlen elkészíteni a békési szilvalekváros papucsot.
A tofut általában ízetlen, kellemetlen, ételnek tartjuk, amit csak azért eszünk, mert azt mondják róla, hogy egészséges - a valóság azonban egészen más.
Egy igazán addiktív ázsiai étel, amit az egész család szeretni fog. Persze kell hozzá házi kimcsi.
Indiai klasszikus, amit itthon, hazai alapanyagokból is el lehet készíteni. Nem csípős,. így jó bevezető azoknak, akik először esznek vagy készítenek indiait.
Az ebédlőnkbe varázsolhatjuk a messzi Mexikót, ráadásul váratlanul gyorsan és könnyedén.
Recepttel készültünk a január elsejei macskajaj gyógyítására. Farsangi bulik után is bizonyította jótékony hatását.
Kovi Ubi leánykori nevén Kovászos Uborka, a hazai ízek kedvelőinek, akik újra akarják teremteni gyermekkoruk ízvilágát városi környezetben is.